top of page

Novinka Accuphase E-650

V horkém létě dorazila ještě žhavější novinka japonského výrobce High End techniky Accuphase a to nejvyšší model v hierarchii integrovaných zesilovačů, model E-650. Jde o jediného zástupce z této grupy pracujícího ve třídě A, který navíc nese technologie Top modelů předzesilovačů jako je naprosto přesný symetrický regulátor hlasitosti AAVA (Accuphase Analog Vari-gain Amplifier). Novinka E-650 je 5. generací této série a může se pochlubit např. o 33% (-3,5dB) nižším zkreslením či neuvěřitelným, o 60% vyšším činitelem tlumení než předchozí model E-600.

Je vidět, že „šestsetpadesátka“ má předpoklady stát se králem své kategorie a první testy v zahraničí tomu jen nasvědčují. U nás se brzy dočkáme testu E-650 od pana Lába v magazínu Stereo&Video a zřejmě dříve bude k dispozici článek na www.hifi-voice.com od pana Březiny. Co mohu prozradit, oba pánové byly velmi mile překvapení dokonalou reprodukci stroje E-650!

A jestli chcete potěšit vlastní sluchové orgány lahodným „áčkovým“ zvukem, kde hudba je realitou a běžné starosti jdou kolem vás, máte příležitost a zveme vás k poslechu E-650 v kolektivu dalších Accuphase strojů v poslechovém studiu Navrátil Audio, více na http://www.navratilaudio.cz/.

bottom of page